Bazine de înot & relaxare

Bazinul de înot

Bazinul de înot oferă celor pasionați de mișcarea în apă și nu numai, posibilitatea alegerii unui sport unic, dacă luăm în considerare numeroasele beneficii și foarte puținele  contraindicații.
Frumusețea acestui sport o conferă unicitatea mediului acvatic în care puteți face exerciții sau puteți înota, în funcție de preferințe. Dynamic Gym & Spa Caransebeș vă oferă atât activități sportive, cât și servicii de agrement și relaxare ce se pot desfășura în bazinul de înot.

Activități sportive cu instructor:

Agrement și relaxare: acces liber la bazinul de înot pentru cei care doresc să facă mișcare sau pur și simplu să se bucure de apă.

Detalii tehnice:
Lungime: 20,5 m
Lățime: 8 m
Adâncine: 1,40 m – 1,55 m
Temperatură: 29.5 ºC
Temperatura ambientală : 31 ºC

Bazinul de înot este dotat cu instalație de filtrare automată a apei, apa din bazinul de iînot se filtreaza 24 de ore din 24, nefiind necesara schimbarea apei (ca și în cazul vechilor instalații de filtrare).

Bazin relaxare

Cel mai îndrăgit loc din SPA-ul nostru, am putea spune 🙂
Bazinul de relaxare, alături de jacuzzi-ul cu apă sărată completează foarte bine bazinul de înot astfel încât se îmbină perfect atât sportul cât și relaxarea în cadrul unei ședințe la SPA.
Specificul acestui bazin este hidromasajul, acesta acționând ca un masaj manual, relaxând mușchii și dilatând vasele de sânge. Aero-masajul este produs de bulele de aer, care stimulează receptorii din piele, reducând tensiunea musculară și relaxând musculatura. Un alt efect benefic este regenerarea pielii, reîmprospătând întregul organism. Câteva minute pe zi, la o temperatură a apei apropiată de cea a corpului uman, sunt suficiente pentru a oferi o stare de calm și relaxare.

Detalii tehnice:
Temperatură: 32,5 – 33.5 ºC
Adâncime: 1,30 m
Hidromasaj: geizer vertical, cascadă de apă, jacuzzi

Jacuzzi apă sărată

Un jacuzzi inedit și relaxant, ce se încadrează cu adevărat în categoria SPA (Sănătate Prin Apă ) este jacuzzi-ul cu apă sărată , sarea fiind adusă de la mina de sare Slănic Prahova. Cu o temperatură de 40 ºC, acesta îmbie la relaxare și revitalizare, indiferent de anotimp.

Beneficiile date de conținutul de sare sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Iată cele mai importante dintre ele:

  • Efect antiinflamator și regenerant la nivelul sistemului locomotor. Sunt diminuate durerile, crește mobilitatea articulară și flexibilitatea musculară
  • Tratarea afecțiunilor ginecologice: cantitățile crescute de sare și de substante organice din apă fac din apa sărată un tratament natural pentru reechilibrarea hormonala feminină și tratarea infertilității
  • Apa sărată este folosită și sub formă de aerosoli pentru prevenirea și tratarea bolilor respiratorii precum rino-faringite, sinuzite, viroze, rinite alergice, astm bronșic, bronșită cronică sau fibroză pulmonară.

Desigur, această terapie nu este indicată oricărei persoane. Vă rugăm să întrebați medicul curent dacă starea de sanatate vă permite folosirea acestui tip de terapie acvatică.

Detalii tehnice:
Temperatura: 40 ºC
Capacitate: 8 persoane

 
 

Zona SPA (bazine și sauna) s-a închis definitiv din data de 01.06.2024.

Va așteptăm la mișcare cu servicii de fitness și aerobic!

Info: 0760.800.355