Reguli de conduită
@ Dynamic Gym & Spa

  1. Accesul în cadrul centrului nu va fi permis persoanelor care prezintă semne de răceală / infecție respiratorie. Abonamentele încheiate nu se suspendă pentru acest motiv medical !
  2. Este obligatorie folosirea măștii de protecție de la intrarea în centru și până în interiorul vestiarelor. Nu este necesară folosirea măștii de protecție în zona bazinelor/saunei, însă vă recomandăm păstrarea distanței sociale și limitarea ședinței de înot & relaxare la cel mult 3 ore.
  3.  Regulile de igienă personală sunt aceleași ca și până acum: duș obligatoriu înainte și după folosirea bazinelor, folosirea prosopului personal în interiorul saunei și respectarea limitei de 4 persoane maxim în interiorul saunei. Este strict interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin.
  4. Părinții copiiilor ce frecventează cursurile de inițiere înot pot intra în vestiar cu aceștia și trebuie să poarte mască de protecție pe toată durata intrării în centrul nostru. Nu este permisă așteptarea copiiilor în interiorul centrului.
  5. Luăm permanent măsuri de igienizare și dezinfectare a suprafețelor comune. Este obligatorie spălarea mâinilor după folosirea toaletelor!

Ne rezervăm dreptul de a anula abonamentul persoanelor care nu respectă aceste reguli, fără restituirea valorii abonamentului.
Vă mulțumim pentru înțelegere !