Ghidul incepatoarei

Ghidul incepatoarei

Daca te-ai hotarat sa te “apuci” de sport si sa fii mai activa, iata ce trebuie sa stii:
1. Noi te sfatuim , ajutam si bineinteles, antrenam! Dar nu putem face treaba in locul tau ☺ tu trebuie sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa ajungi la antrenament la ora aleasa de tine, sa iti iei un pachetel sanatos la servici si sa te motivezi cand noi nu suntem langa tine!
2. Incet si sigur! Ia totul incet: incepand cu antrenamente de nivel usor si mediu, de la schimbari mici dar cu efect in dieta ta zilnica, de la lipsa de energie la un tonus ridicat. Sigura pe tine si pe tot ceea ce faci, increderea in sine aduce un plus de reusita planului tau de schimbare a stilului de viata ☺
3. Intreaba-ne, intreaba-te! Iti stam la dispozitie cu orice sfat legat de domeniul sportului si a nutritiei, pentru asta suntem aici. Intreaba-te daca ceea ce faci iti face placere, daca simti o schimbare pozitiva in viata ta si mai ales, intreaba-ti corpul din cand in cand daca este mai fericit cu schimbarile din ultima vreme…vei ramane surprinsa!
4. Zilnic ceva nou ☺  incearca sa iti faci un program de antrenament cat mai variat astfel incat sa vezi rezultate in timp util si sa nu intervina monotonia in programul tau de antrenament.
P.S : pana si noi, instructorii de aerobic, cei care iubim acest tip de antrenament simtim nevoia din cand in cand de altceva ☺
5. Orice inceput e greu, dar daca nu incepi…nu ai despre ce povesti ☺
6. La miscare, natiune! Vorba multa nimic bun nu aduce ☺

echipament-kangoo echipament-aquagym

 
 

Zona SPA (bazine & saună) se deschide Joi, 21 Septembrie, ora 17:00!