Bazine de inot & relaxare

Bazinul de inot

Bazinul de inot ofera celor pasionati de miscarea in apa si nu numai, posibilitatea alegerii unui sport unic, daca luam in considerare numeroasele beneficii si foarte putinele contraindicatii.
Frumusetea acestui sport o confera unicitatea mediul acvatic in care puteti face exercitii sau puteti inota, in functie de preferinte. Dynamic Gym & Spa Caransebes va ofera atat activitati sportive, cat si servicii de agrement si relaxare ce se pot desfasura in bazinul de inot.

Activitati sportive cu instructor:
* cursuri initiere inot copii CLICK AICI
* cursuri initiere inot adulti CLICK AICI
* aquagym ( gimnastica aerobica in bazin ) CLICK AICI
Agrement si relaxare: acces liber la bazinul de inot pentru cei care doresc sa faca miscare sau pur si simplu sa se bucure de apa (link)

Detalii tehnice:
Lungime: 20,5 m
Latime: 8 m
Adancime: 1,40 m – 1,55 m
Temperatura: 29.5 grade
Temperatura ambientala: 31 grade

Bazinul de inot este dotat cu instalatie de filtrare automata a apei, apa din bazinul de inot se filtreaza 24 de ore din 24, nefiind necesara schimbarea apei (ca si in cazul vechilor instalatii de filtrare).

Bazin relaxare

Cel mai indragit loc din SPA-ul nostru, am putea spune 🙂
Bazinul de relaxare, alaturi de jacuzzi-ul cu apa sarata completeaza foarte bine bazinul de inot astfel incat se imbina perfect atat sportul cat si relaxarea in cadrul unei sedinte la SPA.
Specificul acestui bazin este hidromasajul, acesta actionand ca un masaj manual, relaxand muschii si dilatand vasele de sange. Aero-masajul este produs de bulele de aer, care stimuleaza receptorii din piele, reducand tensiunea musculara si relaxand musculatura. Un alt efect benefic este regenerarea pielii, reimprospatand intregul organism. Cateva minute pe zi, la o temperatura a apei apropiata de cea a corpului uman, sunt suficiente pentru a oferi o stare de calm si relaxare.

Detalii tehnice:
Temperatura: 32,5 – 33.5 grade
Adancime: 1,30 m
Hidromasaj: geizer vertical , cascada de apa , jacuzzi

Jacuzzi apa sarata

Un bazin cu adevarat relaxant, ce se incadreaza cu adevarat in categoria SPA (Sanatate Prin Apa ) este jacuzzi-ul cu apa sarata adusa de la mina de sare Slanic Prahova . Cu o temperatura de 40 grade, acesta imbie la relaxare si revitalizare, indiferent de anotimp.

Beneficiile date de continutul de sare sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Iata cele mai importante dintre ele:
* Efect antiinflamator si regenerant la nivelul sistemului locomotor. Sunt diminuate durerile, creste mobilitatea articulara si flexibilitatea musculara
* Tratarea afectiunilor ginecologice: cantitatile crescute de sare si de substante organice din apa, printre care hormonii estrogen si progesteron, fac din apa sarata un tratament natural pentru reechilibrarea hormonala feminina si tratarea infertilitatii
* Apa sarata este folosita si sub forma de aerosoli pentru prevenirea si tratarea bolilor respiratorii precum rino-faringite, sinuzite, viroze, rinite alergice, astm bronsic, bronsita cronica sau fibroza pulmonara.

Desigur, aceasta terapie nu este indicata oricarei persoane. Va rugam sa intrebati medicul curent daca starea de sanatate va permite folosirea acestui tip de apa.

Detalii tehnice:
Temperatura: 40 grade
Capacitate: 8 persoane